Δημήτρης Διακογιάννης
Go to English site
Φωτογραφία μόδας

Φωτογραφία μόδας, η τέχνη πίσω από τη διαφήμιση.

Η φωτογραφία μόδας είναι ένας από τους τρόπους που χρησιμοποιεί η βιομηχανία της μόδας ώστε να προβάλλει τα προϊόντα της μέσω της διαφήμισης. Δεν αποτελεί όμως μόνο ένα εμπορικό κομμάτι. Πίσω από αυτό βρίσκεται η τέχνη και ο αξιόλογος καλλιτέχνης που με την έμπνευσή του θα δώσει στο αποτέλεσμα φινέτσα και στυλ. Για το λόγο αυτό η φωτογραφία μόδας αποτελεί έναν ξεχωριστό τομέα με τον οποίο ασχολούνται και όλα τα μέσα μαζικής επικοινωνίας. Απαιτεί τεχνογνωσία και πάθος για να παραχθεί ένα αποτέλεσμα υψηλής αξίας καλλιτεχνικά και ταυτόχρονα υψηλής ποιότητας επαγγελματικά. Η πολυετής εμπειρία μας με το φως (lighting) και την τοποθεσία (location) εξασφαλίζει το αποτέλεσμα και δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για την επιτυχημένη συνεργασία σας μαζί μας.

Επαγγελματική φωτογραφία

Η επαγγελματική φωτογραφία μέσα από την καλλιτεχνική σκοπιά.

Είμαστε σε θέση να δημιουργήσουμε τον κατάλληλο φωτισμό, που θα δώσει στο προϊόν σας το αισθητικό αποτέλεσμα που απαιτείται για μία επιτυχημένη φωτογράφιση. Ο τρόπος που δημιουργούμε και χειριζόμαστε τις συνθήκες του κατάλληλου φωτισμού, είναι ο παράγοντας που συντελεί στο καλύτερο αποτέλεσμα. Βλέποντας δείγματα από τη δουλειά μας μπορείτε να καταλάβετε περισσότερα για εμάς και τον τρόπο που δουλεύουμε.
Η κατάλληλη τοποθεσία παίζει καταλυτικό ρόλο αφού αναδεικνύει τη φωτογραφία και αποτελεί έναν καθοριστικό παράγοντα για το τελικό αποτέλεσμα. Τα μέρη που επιλέγουμε πρέπει να δημιουργούν τις κατάλληλες συνθήκες για το φωτογράφο, ώστε να ρυθμίσει το φωτισμό και να σταθεροποιήσει τις συνθήκες που επηρεάζουν το αποτέλεσμα της φωτογράφισης. Έχει μεγάλη σημασία να γνωρίζει ο φωτογράφος πώς μπορεί να επηρεάσει τη φωτογραφία, κινούμενος στο σκηνικό και να αντιλαμβάνεται ποια γωνία αποδίδει καλύτερα το ζητούμενο αποτέλεσμα, ποια οπτική αναδεικνύει το ρούχο. Εμείς εστιάζουμε στο μήνυμα που θέλουμε να αποδοθεί και δημιουργούμε μία σύνθεση στο σκηνικό που θα το τονίσει. Η εμπειρία αλλά και η φαντασία που μας χαρακτηρίζουν δίνουν στη δουλεία μας ένα μοναδικό και ιδιαίτερο στυλ που μας ξεχωρίζει.

Φωτογραφίες μόδας

Ο ιδανικός συνδυασμός στην επαγγελματική φωτογραφία είναι το κλειδί για την επιτυχία

Η επιτυχία που έχει η επαγγελματική φωτογραφία είναι πλέον η τέχνη πίσω από αυτήν. Η σκέψη του φωτογράφου, η έμπνευσή του το συναίσθημα που θα δημιουργήσει το τελικό του αποτέλεσμα και θα καθηλώσει τη ματιά. Το περιβάλλον που θα αποτελέσει το φόντο, το μοντέλο, η έκφραση του προσώπου, όλα συντελούν στη δημιουργία μιας εμπνευσμένης δουλειάς.
Για μία φωτογράφιση μόδας συνδυάζουμε όλα τα παραπάνω με μοναδικό τρόπο με το μοντέλο και το σκηνικό, ώστε να αναδεικνύονται τα ρούχα και η ομορφιά. Αν για παράδειγμα η φωτογράφιση αφορά την προβολή του ρούχου, τότε επικεντρωνόμαστε στο styling και το μακιγιάζ για να το αναδείξουμε, ή το αντίθετο. Επιπλέον, εστιάζουμε στη σωστή επιλογή του μοντέλου για κάθε φωτογράφιση, ανάλογα με το τι θέλουμε να προβάλλουμε και με τη σωστή μας καθοδήγηση να έχουμε το επιθυμητό αλλά και άψογο αποτέλεσμα.
Η φωτογραφία σε όλες τις μορφές της μπορεί αναμφισβήτητα να αποτελέσει έργο τέχνης, και αυτό είμαστε σε θέση να το προσφέρουμε!


Δ. Διακογιάννης,   Θ. Καΐρη 11, Ν. Σμύρνη,   2109345896 - 6948878741
Κατασκευή ιστοσελίδας και φιλοξενία από BlueHost.gr