Δημήτρης Διακογιάννης
Go to English site
Παραμύθι Παραμυθένιος γάμος Παραμυθένιες φωτογραφίες

Fairytale, φωτογραφίες βγαλμένες από παραμύθι.

Φανταστείτε ένα γάμο βγαλμένο από παραμύθι. Είναι σίγουρο ότι πολλά ζευγάρια θα επιθυμούσαν ένα τέτοιο γάμο, μια ατμόσφαιρα βγαλμένη από τη μαγεία, τα αιθέρια χρώματα και το ρομαντισμό που πηγάζουν μέσα από τα παραμύθια. Ίσως να μην μπορείτε να φέρετε αυτή την υπέροχη ατμόσφαιρα στο γάμο σας, εμείς όμως μπορούμε να δημιουργήσουμε για εσάς παραμυθένιες φωτογραφίες. Έτσι κάθε φορά που θα ανοίγετε το άλμπουμ των φωτογραφιών σας θα είναι σαν να κρατάτε στα χέρια σας ένα παραμύθι που θα είναι το δικό σας! Όλη την εκλεπτυσμένη ομορφιά και φινέτσα του πρίγκηπα και της πριγκίπισσας, των νεράιδων, του μαγεμένου δάσους ή ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε, μπορούμε να τα δημιουργήσουμε για εσάς για να γεμίσουν με χαρά τις ρομαντικές ψυχές σας. Άλλωστε για εμάς η φωτογραφία είναι μια πραγματική τέχνη και η τέχνη εκφράζει πάνω από όλα το συναίσθημα. Αυτό φυσικά απαιτεί το ταλέντο του καλλιτέχνη που μπορεί να το δει και να το αποτυπώσει.

Η φωτογράφιση της ιδιαίτερης αυτής για εσάς μέρα γίνεται από εμάς πάντα με επαγγελματισμό, άρτια τεχνογνωσία και τον μοναδικό καλλιτεχνικό τρόπο που μας ξεχωρίζει. Πέρα όμως από αυτό σας δίνουμε και την επιπλέον προνομιακή δυνατότητα μιας πρωτοποριακής επεξεργασίας που θα δώσει ένα μαγευτικό αποτέλεσμα σε ένα σύνολο από παραμυθένιες φωτογραφίες. Στην εξειδικευμένη τεχνική και τον άρτιο σχεδιασμό που διακρίνουν εδώ και χρόνια την ποιότητα της δουλειάς μας, προσθέτουμε αυτή την ιδιαίτερη επεξεργασία των φωτογραφιών (fairytale) που τις γεμίζει με νότες φαντασίας και τις κάνει να θυμίζουν ένα ζωντανό παραμύθι. Μέσα από την προσωπική ματιά και την καλλιτεχνική προσέγγιση από εμάς, οι φωτογραφίες μέσω του fairytale αποκτούν ένα ιδιαίτερο στυλ και μια αίσθηση μυστηριώδη που τις κάνει αληθινά έργα τέχνης. Η σωστή καθοδήγηση του φωτογράφου στο στήσιμο των προσώπων αλλά και η εμπειρία στο να αιχμαλωτίζονται οι ιδιαίτερες στιγμές, θα αποτελέσουν και αυτά συστατικά μιας επιτυχημένης φωτογράφησης. Το αποτέλεσμα είναι εξολοκλήρου ατμοσφαιρικό και το παραμυθένιο στοιχείο κυριαρχεί μέσα από ιδιαίτερες σκιάσεις, αντανακλάσεις και προσεγμένες λεπτομέρειες. Ο παραμυθένιος γάμος που ονειρεύεστε θα πάρει μορφή και ζωή μέσα από το αποτέλεσμα της φωτογράφησης.

Η συμπληρωματική αυτή δυνατότητα στο στυλ επεξεργασίας και λήψης που παρέχουμε απαιτεί όχι μόνο ιδιαίτερη καλλιτεχνική προσέγγιση αλλά και εξιδεικευμένο εξοπλισμό και βαθιά γνώση της τέχνης της φωτογραφίας. Εμπνευσμένοι από επαγγελματίες του εξωτερικού πετύχαμε αυτό το ξεχωριστό στυλ και την ατμόσφαιρα που αρμόζει σε αυτού του είδους τη φωτογράφηση, και σας το παρουσιάζουμε με υπερηφάνεια! Ο παραμυθένιος γάμος είναι το όνειρο που κάνουμε πραγματικότητα. Αιχμαλωτίζοντας τη στιγμή προσθέτουμε τη μαγεία μετατρέποντας το φόντο σε αιθέριο σκηνικό και τα πρόσωπα σε παραμυθένιους χαρακτήρες. Όλα αυτά μπορείτε να τα διαπιστώσετε και μόνοι σας αρκεί να κάνετε μια περιήγηση στο υλικό της δουλειάς μας.

Ελάτε λοιπόν να κάνουμε το όνειρό σας πραγματικότητα και να σχεδιάσουμε μαζί τη δική σας μοναδική αυτή ημέρα που θα αποτελέσει μαγευτική ανάμνηση μιας ολόκληρης ζωής! Έμπνευσή μας η φαντασία αλλά και το κάθε ξεχωριστό ζευγάρι που θα προσδώσει κάθε φορά στο αποτέλεσμα μοναδικότητα και θα κάνει το άλμπουμ των φωτογραφιών σας ιδιαίτερο και ξεχωριστό. Ο μαγευτικός γάμος σας σας αποτυπωμένος σε εικόνες με προσεγμένη λεπτομέρεια, θα διηγείται για πάντα σε όλους πως … «έζησαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα!»
Fairytale


Δ. Διακογιάννης,   Θ. Καΐρη 11, Ν. Σμύρνη,   2109345896 - 6948878741
Κατασκευή ιστοσελίδας και φιλοξενία από BlueHost.gr