Δημήτρης Διακογιάννης
Go to English site

Γάμος σε Νησί

Μία από τις καλύτερες επιλογές που κάνουν τα ζευγάρια που οργανώνουν τον γάμο τους είναι να τελέσουν το μυστήριο σε κάποιο νησί. Αυτή η προτίμηση συναντάται συχνά πλέον και δικαιώνει τους νεόνυμφους καθώς παρουσιάζει τις ιδανικές προδιαγραφές για ένα ρομαντικό γάμο με ξεχωριστό ύφος και προσωπικές πινελιές. Εικόνες γεμάτες θάλασσα και γαλάζιο, αναμνήσεις με γεύση από αλμύρα και φυσικά μια διάθεση που μοιάζει με καλοκαιρινές διακοπές τόσο για το ζευγάρι όσο και για τους καλεσμένους του.

Για να μπορέσουν όλες αυτές οι εικόνες να παραμείνουν ζωντανές και με την ένταση που συνοδεύονταν κατά τη διάρκεια του γάμου αλλά και της προετοιμασίας του ζευγαριού πρέπει ο φωτογράφος γάμου να ακολουθεί κάθε πλάνο και να κρατάει μέσα σε αυτό τα συναισθήματα που πλημμύριζαν εκείνη τη στιγμή αλλά και τις λεπτομέρειες που την κάνουν ξεχωριστή. Ένας γάμος σε νησί εξάλλου προσφέρει τη μοναδική ευκαιρία να αποκτήσει το ζευγάρι φωτογραφίες που θα θυμίζουν όχι μόνο την πιο ξεχωριστή στιγμή της ζωής τους αλλά και ένα κολλάζ με τις ευχές των καλεσμένων τους σε συνδυασμό με τα μαγευτικά καλοκαιρινά τοπία που θυμίζουν απόδραση και ταξίδι.

Ο φωτογράφος γάμου είναι παρών σε κάθε μικρή και μεγάλη στιγμή του γάμου , από τις προετοιμασίες μέχρι τη δεξίωση φροντίζοντας το ζευγάρι να έχει φωτογραφίες που θα περιλαμβάνουν και θα απεικονίζουν κάθε τι ιδιαίτερο και ξεχωριστό για αυτούς. Η χαλάρωση και η ανεμελιά βοηθούν σημαντικά σε ένα γάμο που τελείται σε νησί αφού όλοι βρίσκονται μακριά από τις καθημερινές υποχρεώσεις τους και όλα μοιάζουν σαν ένα μεγάλο πάρτι που θα θυμούνται παντοτινά.

Εκτός από το ζευγάρι και τους καλεσμένους, ο φωτογράφος γάμου έχει τη δυνατότητα να δημιουργήσει εντυπωσιακές φωτογραφίες μέσα από τη γραφικότητα κάθε νησιού, τις παραδόσεις και τα έθιμα που συνοδεύουν ένα τέτοιο μυστήριο. Φωτογραφίες σε πέτρινα σοκάκια αλλά και σε μικρά ξωκκλήσια, στιγμές ρομαντικές σε ηλιοβασίλεμα πλάι στη θάλασσα στο φόντο του δροσερού στολισμού που συνήθως επιλέγεται σε έναν γάμο σε νησί. Μια μοναδική εμπειρία για το ζευγάρι και φυσικά μια βαλίτσα γεμάτη αναμνήσεις και χαμόγελα που χωράνε σε ένα μόνο φωτογραφικό άλμπουμ

Δείτε το άλμπουμ του γάμου τους εδώ.

Ευχαριστούμε που επιλέξατε να βρισκόμαστε μαζί σας μια τόσο σημαντική μέρα για σας.Δ. Διακογιάννης,   Θ. Καΐρη 11, Ν. Σμύρνη,   2109345896 - 6948878741
Κατασκευή ιστοσελίδας και φιλοξενία από BlueHost.gr