Δημήτρης Διακογιάννης
Go to English site

Φωτογράφιση Γάμου

Μία φωτογράφηση γάμου διαφορετική από άλλες… Τόσο για το ζευγάρι όσο και για τον φωτογράφο! Η μέρα του γάμου ξεχώρισε για τους ίδιους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα αλλά η ομορφιά και η μαγεία της συνδέθηκε με την ημέρα γενεθλίων του φωτογράφου!

Διάβασε Περισσότερα

Φωτογράφιση εγκυμοσύνης και νεογέννητου τα Χριστούγεννα

Η πιο ξεχωριστή στιγμή και η πιο πρωτόγνωρή εμπειρία για ένα ζευγάρι δεν μπορεί να είναι άλλη από αυτή της εγκυμοσύνης!
Οι επίδοξοι γονείς περιμένουν με αγωνία τον ερχομό του μωρού τους και η πιο γλυκιά αναμονή γεμίζει με όνειρα και προσδοκίες! Ο φωτογράφος εγκυμοσύνης βρέθηκε σε μια τέτοια στιγμή κοντά στην Κατερίνα και τον Δημήτρη και πρόσεξε με ιδιαίτερη φροντίδα και ευαισθησία να κρατήσει για πάντα τις μοναδικές αναμνήσεις πριν το ερχομό του μωρού τους.

Διάβασε Περισσότερα

Γάμος σε Νησί

Μία από τις καλύτερες επιλογές που κάνουν τα ζευγάρια που οργανώνουν τον γάμο τους είναι να τελέσουν το μυστήριο σε κάποιο νησί. Αυτή η προτίμηση συναντάται συχνά πλέον και δικαιώνει τους νεόνυμφους καθώς παρουσιάζει τις ιδανικές προδιαγραφές για ένα ρομαντικό γάμο με ξεχωριστό ύφος και προσωπικές πινελιές. Εικόνες γεμάτες θάλασσα και γαλάζιο, αναμνήσεις με γεύση από αλμύρα και φυσικά μια διάθεση που μοιάζει με καλοκαιρινές διακοπές τόσο για το ζευγάρι όσο και για τους καλεσμένους του.

Διάβασε Περισσότερα

Δ. Διακογιάννης,   Θ. Καΐρη 11, Ν. Σμύρνη,   2109345896 - 6948878741
Κατασκευή ιστοσελίδας και φιλοξενία από BlueHost.gr