φωτογραφία γάμου
τηλέφωνο6948 878741| 2109345896

Φωτογράφος
Φωτογράφος
Φωτογράφος

Μια πολύ ξεχωριστή ευκαιρία για να δουν μελλόνυμφα ζευγάρια δείγματα της δουλειάς που κάνει ο φωτογράφος γάμου δόθηκε στην έκθεση "Euro Wedding & More 2018" που πραγματοποιήθηκε στο Εκθεσιακό Κέντρο Helexpo Maroussi από τις 13 έως τις 15 Ιανουαρίου.

Στο πλαίσιο της έκθεσης αυτής μπορέσαμε να παρουσιάσουμε στο κοινό υλικό από φωτογραφήσεις γάμων σε διάφορα μέρη της Ελλάδας και με φόντο διαφορετικές εποχές του χρόνου συνδυασμένες με τις ιδιαίτερες προτιμήσεις των ζευγαριών. Ο φωτογράφος γάμου Δημήτρης Διακογιάννης φιλοξενήθηκε στο περίπτερο της εταιρίας SMS Events και μαζί μπόρεσαν να παρουσιάσουν στους επισκέπτες της έκθεσης ολοκληρωμένα πακέτα για εκδηλώσεις γάμου και βάφτισης βασισμένα και σχεδιασμένα αποκλειστικά πάνω στις προτιμήσεις των ζευγαριών και φυσικά με γνώμονα πάντα την εμπειρία των πλέον εξειδικευμένων επαγγελματιών στον χώρο.

Η οργάνωση μιας εκδήλωσης γάμου ή βάφτισης είναι μια διαδικασία απαιτητική γι’ αυτό και οι ενδιαφερόμενοι δεν πρέπει να επιφορτίζονται με το άγχος και την ανησυχία της επιτυχίας της αφού έμπειροι συνεργάτες και ο φωτογράφος γάμου με την τεχνογνωσία και την υψηλή αισθητική του εγγυώνται μια εκδήλωση άρτια και προετοιμασμένη κατάλληλα.

Οι εντυπώσεις από τους επισκέπτες της έκθεσης ήταν εξαιρετικές και ο κόσμος έδειξε πολύ θετικές αντιδράσεις συζητώντας με τους υπεύθυνους διοργάνωσης γάμου και παρατηρώντας τις φωτογραφίες και τα άλμπουμ από γάμους και βαφτίσεις. Με πλάνα που απεικονίζονταν μοναδικές στιγμές και καλλιτεχνικές δημιουργίες από νεόνυμφα ζευγάρια στολιζόταν όλος ο χώρος του περιπτέρου που θα μπορούσε να πει κανείς ότι αποτελούσε από μόνο του έναν μικρό εκθεσιακό χώρο. Ένα πολύ ιδιαίτερο και ολοκληρωμένο φωτογραφικό αποτέλεσμα παρουσιάστηκε στο κοινό δίνοντας έτσι τη δυνατότητα σε όσους ενδιαφέρονται να αποκτήσουν ολοκληρωμένο πακέτο φωτογραφίας και βίντεο από έναν έμπειρο επαγγελματία αλλά ταυτόχρονα να διαμορφώσουν ένα αποτέλεσμα οργανωμένο πάνω στα προσωπικά τους κριτήρια.

Οι επισκέπτες μπόρεσαν να ενημερωθούν για λεπτομέρειες που πρέπει να γνωρίζουν όταν οργανώνουν το γάμο ή τη βάφτιση και ο φωτογράφος γάμου ήταν εκεί για να τους κατευθύνει με την εμπειρία του και να πραγματοποιήσει την απεικόνιση των μοναδικών τους στιγμών με την ευκαιρία μελλοντικών συνεργασιών.

Δείτε το άλμπουμ εδώ.

Ενδιαφέρομαι για

Ενδιαφέρομαι για
Παρακαλώ επιλέξτε.

Ονομ/νυμο(*)
Παρακαλώ συμπληρώστε το πεδίο.

Email(*)
Παρακαλώ εισάγετε σωστό Email

Τηλέφωνο(*)
Συμπληρώστε το τηλέφωνό σας.

Αποδοχή επικοινωνίας(*)
Υποχρεωτικό πεδίο

Events & Blog

Έκθεση Γάμου Helexpo

Έκθεση Γάμου Helexpo


Μια πολύ ξεχωριστή ευκ…

Γάμος σε Νησί

Γάμος σε Νησί


Μία από τις καλύτερες …

Φωτογράφος καταστημάτων

Φωτογράφος καταστημάτων


Μερικοί από τους χώρου…

Φωτογράφιση εγκυμοσύνης και νεογγένητου τα Χριστούγεννα

Φωτογράφιση εγκυμοσύνης και νεογγένητου …


Η πιο ξεχωριστή στιγμή…

Όλα τα άρθρα του Blog