φωτογραφία γάμου
τηλέφωνο6948 878741| 2109345896

Φωτογράφος καταστημάτων
Φωτογράφος καταστημάτων
Φωτογράφος καταστημάτων

Μερικοί από τους χώρους που αναδεικνύονται μέσα από τον φωτογραφικό φακό είναι και τα εμπορικά καταστήματα

Ο φωτογράφος καταστημάτων Δημήτρης Διακογιάννης είναι εδώ και σε αυτή την περίπτωση για να δώσει με τον επαγγελματισμό και την εμπειρία του μια διαφορετική και παράλληλα καλαίσθητη οπτική στο πώς φαίνεται ένα κατάστημα αθλητικών ειδών. Το κατάστημα που κλήθηκε να φωτογραφήσει βρίσκεται σε μεγάλο εμπορικό συγκρότημα και χρειάστηκε να αναδείξει τον ιδιαίτερο χώρο και το ξεχωριστό στυλ του. Ο φωτισμός και οι σκιάσεις χρειάστηκε να προσεχθούν κατάλληλα και ο φωτογράφος καταστημάτων έδωσε έμφαση όχι μόνο στα προϊόντα που κυριαρχούσαν στους διαδρόμους και τη βιτρίνα του καταστήματος αλλά και στην ατμόσφαιρα που ήθελε να δημιουργήσει ώστε να αποκαλυφθεί η αισθητική του χώρου.

Πράγματι αυτό ήταν μια ιδιαίτερη πρόκληση και μια απαιτητική δουλειά που τελικά δικαίωσε με το αποτέλεσμά της. Η φωτογράφιση πραγματοποιήθηκε με τη χρήση κατάλληλου εξοπλισμού και πάντα με την εμπειρία και τη δεξιοτεχνία του φωτογράφου. Οι οδηγίες που έδωσε ο φωτογράφος καταστημάτων κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης σε θέματα που αφορούσαν το γενικό στήσιμο αλλά και τις επιμέρους λεπτομέρειες, έπαιξαν καθοριστικό ρόλο καθώς έτσι μπόρεσε τελικά να αποδοθεί με δημιουργικό και ακριβή τρόπο η εικόνα του καταστήματος αθλητικών ειδών ικανοποιώντας τους πελάτες και ανταμείβοντας τον καλλιτέχνη

Οι φωτογραφίες που δημιουργήθηκαν εμπλούτισαν τον ιστότοπο του καταστήματος και αποτέλεσαν μια ιδιαιτέρως ελκυστική διαφήμιση στο φυλλάδιο και τον κατάλογο των προϊόντων τους. Επιπλέον αναδείχθηκε η ποικιλία των ειδών που διέθετε το κατάστημα αλλά και η λειτουργικότητα του χώρου. Σε κάθε περίπτωση, μία φωτογράφηση επαγγελματικού χώρου κινείται στο πλαίσιο των απαιτήσεων του επαγγελματία και στοχεύει στην ανάδειξη όχι μόνο του χώρου αλλά και της φιλοσοφίας που κρύβεται πίσω από αυτόν, πάντα κάτω από το έμπειρο και δημιουργικό βλέμμα του φωτογράφου.

Δείτε το άλμπουμ εδώ.

Ενδιαφέρομαι για

Παρακαλώ επιλέξτε.

Παρακαλώ συμπληρώστε το πεδίο.

Παρακαλώ εισάγετε σωστό Email

Συμπληρώστε το τηλέφωνό σας.

Events & Blog

Φωτογράφος καταστημάτων

Φωτογράφος καταστημάτων


Μερικοί από τους χώρου…

Φωτογράφιση εγκυμοσύνης και νεογγένητου τα Χριστούγεννα

Φωτογράφιση εγκυμοσύνης και νεογγένητου …


Η πιο ξεχωριστή στιγμή…

Γάμος σε Νησί

Γάμος σε Νησί


Μία από τις καλύτερες …

Fairytales

Fairytales


Έχετε αναρωτηθεί πώς θ…

Όλα τα άρθρα του Blog