φωτογραφία γάμου
τηλέφωνο6948 878741| 2109345896

Γέννα Τα Χριστούγεννα
Γέννα Τα Χριστούγεννα
Γέννα Τα Χριστούγεννα

Η πιο ξεχωριστή στιγμή και η πιο πρωτόγνωρή εμπειρία για ένα ζευγάρι δεν μπορεί να είναι άλλη από αυτή της εγκυμοσύνης!

Οι επίδοξοι γονείς περιμένουν με αγωνία τον ερχομό του μωρού τους και η πιο γλυκιά αναμονή γεμίζει με όνειρα και προσδοκίες! Ο φωτογράφος εγκυμοσύνης βρέθηκε σε μια τέτοια στιγμή κοντά στην Κατερίνα και τον Δημήτρη και πρόσεξε με ιδιαίτερη φροντίδα και ευαισθησία να κρατήσει για πάντα τις μοναδικές αναμνήσεις πριν το ερχομό του μωρού τους.

Όλα γεμίζουν τρυφερότητα και φωτίζονται από τα γελαστά πρόσωπα των γονιών που διανύουν την πιο χαρούμενη περίοδο της ζωής τους! Όμως ακόμη και αυτή η τρυφερότητα μπορεί να συναγωνιστεί μόνο με την παιδική αθωότητα του μεγαλύτερου παιδιού της οικογένειας. Ο αδερφός περιμένει με ανυπομονησία να δει το νέο μωράκι και ο φωτογράφος εγκυμοσύνης με τον φακό του είναι εκεί για να «πιάσει» τη στιγμή της απορίας και του αγνού αγγίγματος στην κοιλιά της μαμάς.

Τα χάδια στην κοιλιά της μαμάς μαρτυρούν την αγάπη στο μωρό που περιμένουν να αντικρίσουν σε λίγους μήνες. Με διακριτικότητα και κρυφά κοιτάγματα, ο φωτογράφος εγκυμοσύνης συλλαμβάνει τον μπαμπά και τον αδερφό να ακουμπούν απαλά στην κοιλιά για να ακούσουν το μωρό και ένα φιλί στην κοιλιά της μαμάς έρχεται να του πει το πρώτο «σ’ αγαπώ».

Η μαμά παραμένει γαλήνια σε όλη τη διάρκεια της φωτογράφησης και δεν ξεχνά πόσο σημαντική είναι η κομψότητα και η προσεγμένη εμφάνιση ακόμη και σε αυτή την περίοδο της ζωής μιας γυναίκας. Με ευχάριστη διάθεση και χαμογελαστό πρόσωπο δέχεται τα χάδια και την τρυφερότητα περιμένοντας να κρατήσει στα χέρια της το πιο όμορφο χριστουγεννιάτικο δώρο που είχα ποτέ!

Και επιτέλους έρχεται η στιγμή να τελειώσει η αγωνία όλων! Το πιο πολύτιμο δώρο της οικογένειας φτάνει στην αγκαλιά τους και το μωράκι απολαμβάνει τη ζεστασιά της φροντίδας τους. Η γαλάζια κουβερτούλα το τυλίγει απαλά και ο μπέμπης κοιτάζει απορημένος τον φακό. Κουρνιάζει μέσα στα χνουδωτά ρουχαλάκια και χαλαρώνει μέχρι να τελειώσει η φωτογράφηση.

Το μικρό πλασματάκι μοιάζει κουρασμένο αλλά συνεχίζει να ακολουθεί με το βλέμμα του τη φωτογραφική και ο φωτογράφος εγκυμοσύνης απαθανατίζει αυτή την απορημένη και ταυτόχρονα γλυκύτατη ματιά. Ξέρει πως από εδώ και πέρα θα είναι ο σταρ της οικογένειας! Χωμένος στο πλεχτό σκουφάκι του περιμένει να απολαύσει τα χάδια της μαμάς. Κι όταν τελικά οι δυο τους γίνονται μια αγκαλιά όλη η λάμψη και των δυο τους γεμίζει τα πρώτα τους πλάνα. Η ευτυχία της μαμάς ξεχειλίζει και ο μπαμπάς δε χάνει την ευκαιρία! Έρχεται να τους προστατέψει στη δική του αγκαλιά και να θυμίσει στον μικρούλη πως αυτά είναι τα πρώτα Χριστούγεννα που γιορτάζουν μαζί!

Δείτε το άλμπουμ εδώ.

 Ευχαριστούμε που επιλέξατε να βρισκόμαστε μαζί σας μια τόσο σημαντική μέρα για σας.

Ενδιαφέρομαι για

Ενδιαφέρομαι για
Παρακαλώ επιλέξτε.

Ονομ/νυμο(*)
Παρακαλώ συμπληρώστε το πεδίο.

Email(*)
Παρακαλώ εισάγετε σωστό Email

Τηλέφωνο(*)
Συμπληρώστε το τηλέφωνό σας.

Αποδοχή επικοινωνίας(*)
Υποχρεωτικό πεδίο

Events & Blog

Έκθεση Γάμου Helexpo

Έκθεση Γάμου Helexpo


Μια πολύ ξεχωριστή ευκ…

Γάμος σε Νησί

Γάμος σε Νησί


Μία από τις καλύτερες …

Φωτογράφος καταστημάτων

Φωτογράφος καταστημάτων


Μερικοί από τους χώρου…

Φωτογράφιση εγκυμοσύνης και νεογγένητου τα Χριστούγεννα

Φωτογράφιση εγκυμοσύνης και νεογγένητου …


Η πιο ξεχωριστή στιγμή…

Όλα τα άρθρα του Blog