φωτογραφία μόδας
τηλέφωνο6948 878741| 2109345896

Η φωτογραφία μόδας απαιτεί τεχνογνωσία και πάθος

Η φωτογραφία μόδας είναι ένας τομέας που απαιτεί τεχνογνωσία και πάθος για να παραχθεί ένα αποτέλεσμα υψηλής αξίας καλλιτεχνικά και ταυτόχρονα υψηλής ποιότητας επαγγελματικά. Η πολυετής εμπειρία μας με το φως (lighting) και την τοποθεσία (location) εξασφαλίζει το αποτέλεσμα και δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για την επιτυχημένη συνεργασία σας μαζί μας.

φωτογραφία βάπτισης

Φως και τοποθεσία τα συστατικά της δημιουργίας μας

Είμαστε σε θέση να δημιουργήσουμε τον κατάλληλο φωτισμό, που θα δώσει στο προϊόν σας το αισθητικό αποτέλεσμα που απαιτείται για μία επιτυχημένη φωτογράφιση. Η τεχνογνωσία μας στο φως και το χειρισμό του, είναι ο παράγοντας που συντελεί στο καλύτερο αποτέλεσμα. Βλέποντας δείγματα από τη δουλειά μας μπορείτε να καταλάβετε περισσότερα για εμάς και τον τρόπο που δουλεύουμε.

Η κατάλληλη τοποθεσία αναδεικνύει τη φωτογραφία και αποτελεί έναν καθοριστικό παράγοντα για το τελικό αποτέλεσμα. Τα μέρη που επιλέγουμε πρέπει να δημιουργούν τις κατάλληλες συνθήκες για το φωτογράφο, ώστε να ρυθμίσει το φωτισμό και να σταθεροποιήσει τις συνθήκες που επηρεάζουν το αποτέλεσμα της φωτογράφισης. Η τεχνογνωσία παίζει επίσης πολύ σημαντικό ρόλο. Έχει μεγάλη σημασία να γνωρίζει ο φωτογράφος πώς μπορεί να επηρεάσει τη φωτογραφία, κινούμενος στο σκηνικό και να αντιλαμβάνεται ποια γωνία αποδίδει καλύτερα το ζητούμενο αποτέλεσμα, ποια οπτική γωνία αναδεικνύει το ρούχο. Εμείς εστιάζουμε στο μήνυμα που θέλουμε να αποδοθεί και δημιουργούμε μία σύνθεση στο σκηνικό που θα το τονίσει.

Ο ιδανικός συνδυασμός είναι το κλειδί για την επιτυχία

Για μία φωτογράφιση μόδας συνδυάζουμε όλα τα παραπάνω με μοναδικό τρόπο με το μοντέλο και το σκηνικό, ώστε να αναδεικνύονται τα ρούχα και η ομορφιά. Αν για παράδειγμα η φωτογράφιση αφορά την προβολή του ρούχου, τότε επικεντρωνόμαστε στο styling και το μακιγιάζ για να το αναδείξουμε, ή το αντίθετο. Επιπλέον, επικεντρωνόμαστε στη σωστή επιλογή του μοντέλου για κάθε φωτογράφιση, ανάλογα με το τι θέλουμε να προβάλλουμε.

Ενδιαφέρομαι για

Ενδιαφέρομαι για
Παρακαλώ επιλέξτε.

Ονομ/νυμο(*)
Παρακαλώ συμπληρώστε το πεδίο.

Email(*)
Παρακαλώ εισάγετε σωστό Email

Τηλέφωνο(*)
Συμπληρώστε το τηλέφωνό σας.

Αποδοχή επικοινωνίας(*)
Υποχρεωτικό πεδίο

Events & Blog

Έκθεση Γάμου Helexpo

Έκθεση Γάμου Helexpo


Μια πολύ ξεχωριστή ευκ…

Γάμος σε Νησί

Γάμος σε Νησί


Μία από τις καλύτερες …

Φωτογράφος καταστημάτων

Φωτογράφος καταστημάτων


Μερικοί από τους χώρου…

Φωτογράφιση εγκυμοσύνης και νεογγένητου τα Χριστούγεννα

Φωτογράφιση εγκυμοσύνης και νεογγένητου …


Η πιο ξεχωριστή στιγμή…

Όλα τα άρθρα του Blog