φωτογραφία γάμου
τηλέφωνο6948 878741| 2109345896

Οι φωτογραφίες γάμου απαιτούν δημιουργικότητα και τεχνογνωσία

φωτογράφος γάμου

Είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε την υψηλή ποιότητα και την αισθητική με τις φωτογραφίες γνωρίζοντας ότι σε αυτές θα αποτυπωθούν οι σημαντικότερες στιγμές της ζωής σας. Αυτές που θα αποτελούν τις πιο όμορφες αναμνήσεις σας για πάντα και που θα κρύβουν μέσα τους τη χαρά από το ξεκίνημα της κοινής σας πορείας. Στόχος μας είναι να κοιτάζετε μαζί με τους αγαπημένους σας τις φωτογραφίες και το βίντεο γάμου και κάθε φορά να φέρνετε στο νου σας τη λάμψη και την ευτυχία εκείνης της ξεχωριστής μέρας για σας.

Ο τρόπος με τον οποίο δημιουργούμε το αποτέλεσμα τόσο στις φωτογραφίες όσο και στα βίντεο γάμου είναι το ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα. Αυτό εξάλλου χαρακτηρίζει εδώ και χρόνια την προσεγμένη δουλειά μας ως τη λεπτομέρεια. Με τον κατάλληλο φωτισμό και φυσικά με συμμάχους τη φαντασία και τις άρτιες τεχνικές γνώσεις που διαθέτουμε θα δημιουργήσουμε στιγμές και ατμόσφαιρα ακόμη και σε περιβάλλοντα που πιστεύατε πως δεν είναι δυνατό να υπάρξουν. Δείτε τα σχόλια ζευγαριών που εμπιστεύτηκαν εμάς για τη φωτογράφηση και το βίντεο γάμου τους.

Η μοναδική στιγμή της ζωής σας σε ένα άλμπουμ

Στη φωτογράφιση ο φωτογράφος γάμου ασχολείται με την καταγραφή και αποτύπωση αυτής της μοναδικής στιγμής της ζωής σας. Γνωρίζουμε ότι την ημέρα εκείνη θέλετε να είναι όλα τέλεια και γι’ αυτό εμείς φροντίζουμε ώστε τελικά να φαίνονται και τέλεια στις φωτογραφίες σας. Για τον λόγο αυτό γνωρίζουμε πως δεν πρέπει να επιφορτίζεστε με το άγχος για το φωτογραφικό κομμάτι και φροντίζουμε ώστε να απολαύσετε την κάθε στιγμή εκείνης της ημέρας έχοντας τη σιγουριά ενός επαγγελματικού και καλαίσθητου αποτελέσματος. Ξέροντας πως έχετε αναλάβει τη σχολαστική οργάνωση αυτής της μέρας με όλο το μεράκι και την αγάπη σας, ο φωτογράφος γάμου αναλαμβάνει να ολοκληρώσει το κομμάτι αυτό με την καλλιτεχνική του προσέγγιση και την ευρηματικότητα που απαιτείται.

Από τη στιγμή της προετοιμασίας του γαμπρού και της νύφης, τον στολισμό του χώρου που πραγματοποιηθεί η τελετή, τα στέφανα και τις λαμπάδες ως το φιλί του ζευγαριού και τη συγκίνηση συγγενών και φίλων, ο έμπειρος φωτογράφος γάμου είναι εκεί για να τις κρατήσει μέσα σε φωτογραφίες που θα ξεχωρίζουν για το στυλ και τη φινέτσα τους. Πώς το πετυχαίνουμε αυτό και το εξασφαλίζουμε σε σας; Επειδή διαθέτουμε την απαιτούμενη εμπειρία, τον επαγγελματισμό, το πάθος, αλλά κυρίως την τεχνογνωσία για να σας προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η αφοσίωση και η έμπνευσή μας εγγυώνται σε σας πως θα αιχμαλωτίσουμε την ατμόσφαιρα στην ημέρα του γάμου σας και τις πολύτιμες αναμνήσεις σας. Η καλλιτεχνική ματιά του φωτογράφου θα σας παρέχει την υψηλή ποιότητα και την αισθητική στις φωτογραφίες όπου θα αποτυπωθούν οι ξεχωριστές στιγμές σας και θα θυμίζουν τις μοναδικές σκηνές του γάμου σας για μία ζωή. Έτσι λοιπόν θα έχετε για πάντα στα χέρια σας φωτογραφίες με στυλ που ξεχωρίζει, προσαρμοσμένες στο γούστο και την αισθητική σας, πάντα όμως με τη διασφαλισμένη ποιότητα της εμπειρίας μας στον χώρο.

Η τελετή του γάμου σας και η δεξίωση μέσα από ένα βίντεο γάμου

Γνωρίζουμε πως θα θέλετε ακόμη και μετά από χρόνια να δείτε ξανά τις στιγμές της ξεχωριστής αυτής μέρας και να θυμηθείτε όλα εκείνα τα πρόσωπα που σας συντρόφευσαν σε αυτή. Το βίντεο γάμου θα έχει κλείσει μέσα του όλες εκείνες τις στιγμές από την προετοιμασία του ζευγαριού, το μυστήριο αλλά και από τη δεξίωση του γάμου σας. Στη διάθεσή μας έχουμε εξαιρετικούς συνεργάτες που ειδικεύονται στην εικονοληψία και που διαθέτουν την τεχνογνωσία, τον εξοπλισμό και την καλλιτεχνική ματιά για να σας δώσουν ένα μοναδικό αποτέλεσμα. Ειδικά στο κομμάτι της καλλιτεχνικής εικονοληψίας συνεργαζόμαστε με βραβευμένους επαγγελματίες που διακρίνονται για την ιδιαίτερη ματιά και το ξεχωριστό ύφος της δουλειάς τους. Σε κάθε περίπτωση το ζευγάρι είναι σε θέση να επιλέξει μέσα από μια γκάμα προτάσεων για την καλύτερη εικονοληψία, έχοντας πάντα τη σιγουριά ότι το αποτέλεσμα θα είναι προσαρμοσμένο στις ξεχωριστές απαιτήσεις του.

Δημιουργούμε ατμόσφαιρα στη φωτογραφία ακόμη και εκεί που δεν φαντάζεστε ότι υπάρχει!

Σε μια καλλιτεχνική φωτογράφιση καθοδηγούμε τους νεόνυμφους και ζητάμε από το ζευγάρι να συμμετέχει με ψυχή και σώμα ενεργά σε αυτήν. Ο φωτογράφος γάμου ζητά να βάλουν όλο τους το συναίσθημα σε κάθε φωτογραφία και όχι απλά να ποζάρουν. Ο φακός πρέπει να αποτυπώνει μια στιγμή γεμάτη συναίσθημα, μοναδική, πολύ έντονη όπως πραγματικά είναι. Πρέπει να την αισθάνονται, να τη ζούνε και να την απολαύσουν! Το στήσιμο και ο φωτισμός γίνονται πάντα υπό την καθοδήγηση και την έμπειρη ματιά που έχει ο φωτογράφος γάμου. Επιστρατεύοντας τις γνώσεις αλλά και τη φαντασία του ξέρει πώς να ¨κλειδώσει¨ ένα ειδυλλιακό στιγμιότυπο σε μια φωτογραφία. Ο έρωτας, το πάθος και η αγάπη έχουν τον πρώτο ρόλο για εσάς εκείνη την ημέρα…Εσείς το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να χαρείτε την πιο ξεχωριστή σας μέρα, αυτή που σηματοδοτεί την κοινή σας αρχή. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αφεθείτε στον φωτογράφο γάμου για όλα τα υπόλοιπα που θα ξεκινήσουν…με ένα κλικ!

Διαθέτουμε πλήρως την εμπειρία να ¨πιάσουμε¨ μία στιγμή ή να τη δημιουργήσουμε. Με τον κατάλληλο φωτισμό επεμβαίνουμε στον περιβάλλοντα χώρο δημιουργώντας ατμόσφαιρα ακόμη και εκεί που φαινομενικά τίποτα δε θα σας παραπέμπει στο τελικό μοναδικό αποτέλεσμα! Σύμμαχοί μας σε αυτή την κατεύθυνση είναι η τεχνική κατάρτιση, ο επαγγελματικός εξοπλισμός μας και η μεγάλη εμπειρία μας με το φως. Το πάθος μας για τη φωτογραφία και η υπευθυνότητα χαρακτηρίζουν τη δουλειά μας και εξασφαλίζουν αποτέλεσμα που ξεχωρίζει.

φωτογράφος γάμου

Οι τεχνικές φωτισμού που χρησιμοποιούμε, η δημιουργικότητα και η αφοσίωσή μας στην αποτύπωση των ξεχωριστών σας στιγμών θα ανταμείψουν την επιλογή σας στη συνεργασία μας, παρέχοντάς σας ένα φωτογραφικό αποτέλεσμα αντίστοιχο με εκείνο στις φωτογραφίες που θα δείτε στο blog μας με φωτογραφίσεις γάμων που έχουμε επιμεληθεί. Αξιολογήστε τη δουλειά μας και μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Ο φωτογράφος γάμου θα είναι στη διάθεσή σας και θα σας ενημερώσει για ό,τι χρειαστείτε.

Ενδιαφέρομαι για

Ενδιαφέρομαι για
Παρακαλώ επιλέξτε.

Ονομ/νυμο(*)
Παρακαλώ συμπληρώστε το πεδίο.

Email(*)
Παρακαλώ εισάγετε σωστό Email

Τηλέφωνο(*)
Συμπληρώστε το τηλέφωνό σας.

Αποδοχή επικοινωνίας(*)
Υποχρεωτικό πεδίο

Events & Blog

Έκθεση Γάμου Helexpo

Έκθεση Γάμου Helexpo


Μια πολύ ξεχωριστή ευκ…

Γάμος σε Νησί

Γάμος σε Νησί


Μία από τις καλύτερες …

Φωτογράφος καταστημάτων

Φωτογράφος καταστημάτων


Μερικοί από τους χώρου…

Φωτογράφιση εγκυμοσύνης και νεογγένητου τα Χριστούγεννα

Φωτογράφιση εγκυμοσύνης και νεογγένητου …


Η πιο ξεχωριστή στιγμή…

Όλα τα άρθρα του Blog