φωτογραφία βάπτισης
τηλέφωνο6948 878741| 2109345896

Φωτογραφίες βάπτισης, μοναδικές οικογενειακές στιγμές αποτυπωμένες στο φακό

Στις φωτογραφίες βάπτισης ο φωτογράφος βάπτισης αποτυπώνει την πρώτη δημόσια εμφάνιση του μωρού σας, αυτή που πραγματοποιείται ενώπιον Θεού και ανθρώπων. Οι στιγμές αυτές είναι ξεχωριστές για εσάς και το μωρό σας. Με μοναδικό τρόπο τις στιγμές απαθανατίζει ο φακός μας με εμπειρία και τεχνογνωσία. Αποτυπώνουμε με επαγγελματισμό μοναδικές φωτογραφικές στιγμές που θα συνοδεύουν τις αναμνήσεις τις δικές σας και του παιδιού σας για μία ζωή. Στιγμές που θα γεμίζουν από τη χαρά και τις ευχές των συγγενών και των φίλων που θα παρευρίσκονται στην τελετή αλλά και στιγμιότυπα από την προετοιμασία του μωρού σας για την βάπτισή του. Εμείς θα φροντίσουμε με την αισθητική και την εμπειρία μας να απολαύσετε εκείνη την ημέρα χωρίς άγχος για το φωτογραφικό αποτέλεσμα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ευχαριστηθείτε μια τόσο ξεχωριστή μέρα με το μωρό σας και να εμπιστευθείτε σε μας την αποτύπωση του μυστηρίου. Οι φωτογραφίες και το βίντεο βάπτισης θα θυμίζουν σε σας και στο παιδί σας αυτή την ξεχωριστή στιγμή για μια ζωή.

φωτογραφίες βάπτισης

Κάθε φωτογραφία βάπτισης μία μοναδική στιγμή

Το προσεγμένο ύφος και η ξεχωριστή ταυτότητα που έχουν οι φωτογραφίες μας είναι δύο βασικά χαρακτηριστικά που διακρίνουν τη δουλειά μας και μας χαρίζουν εδώ και πολύ καιρό ξεχωριστή θέση στην προτίμηση του κόσμου. Το πάθος μας για τη φωτογραφία και η έμπνευση αποτελούν κινητήρια δύναμη για μας ώστε να αποδώσουμε με ποιότητα και φροντίδα τις όμορφες στιγμές από τη βάπτιση του μωρού σας. Ειδικά μια τέτοια απαιτητική περίσταση ο φωτογράφος βάπτισης πρέπει να είναι σε θέση να τη διαχειριστεί με υπευθυνότητα και καλλιτεχνική ματιά. Οι γονείς, οι συγγενείς, οι φίλοι μας κυρίως οι μικροί πρωταγωνιστές θα δώσουν ξεχωριστό νόημα στις φωτογραφίες βάπτισης όχι μέσα από στημένες πόζες αλλά με αυθόρμητες εκφράσεις και φυσικά την έμπειρη καθοδήγηση του επαγγελματία φωτογράφου. Τα προσκλητήρια, οι μπομπονιέρες, το μυστήριο, τα χαμόγελα και η συγκίνηση όλων πρέπει να αποδοθούν με καλαισθησία και φροντίδα ως την τελευταία λεπτομέρεια. Στόχος μας πάντα είναι οι φωτογραφίες αυτές να είναι ένα διαχρονικό κομμάτι που θα φέρνει στη μνήμη σας την ξεχωριστή μέρα της βάπτισης και παράλληλα να αποτελούν έργα τέχνης που θα ικανοποιούν τις απαιτήσεις σας.

Εμπιστοσύνη στο αποτέλεσμα

Θα διαπιστώσετε πως δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να το καταλάβετε από το να δείτε τη δουλειά μας. Καθώς θα περιηγηθείτε στα άλμπουμ της ιστοσελίδας μας θα μπορέσετε να πάρετε μια γεύση από τον τρόπο που προσεγγίζουμε το κομμάτι της φωτογραφίας μιας βάπτισης, το βίντεο βάπτισης και από τη σημασία που δίνουμε στη λεπτομέρεια στοχεύοντας σε ένα τέλειο και καλαίσθητο αποτέλεσμα. Αν θέλετε και εσείς να δημιουργήσουμε στιγμές μοναδικές, όπως οι παραπάνω, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας συμπληρώνοντας την φόρμα που ακολουθεί στη συνέχεια. Εμείς θα σας καλέσουμε ώστε να κανονίσουμε τις λεπτομέρειες, να ακούσουμε τις προτάσεις σας και να σας προτείνουμε μία προσφορά που θα εγγυάται ένα αποτέλεσμα εφάμιλλης ποιότητας και έμπνευσης με αυτό που βλέπετε στην ιστοσελίδα μας. Είμαστε πάντα δίπλα στα ζευγάρια διαθέτοντας προθυμία, αγάπη για τη φωτογραφία και πάνω απ’ όλα επαγγελματισμό ώστε να αποτυπώσουμε τις μοναδικές στιγμές τους με τον τρόπο που ονειρεύονται και που φυσικά θα τους μείνει μια παντοτινή, υπέροχη ανάμνηση.

Είναι σύνηθες για εμάς να συνεργαζόμαστε με ζευγάρια τα οποία έχουμε φωτογραφίσει στο γάμο τους. Το φωτογραφικό αποτέλεσμα που τους έχουμε προσφέρει είναι η εγγύηση που έχουν λάβει από εμάς και για την επιτυχία στις φωτογραφίες βάπτισης του μωρού τους. Ταυτόχρονα, όσα γράφουν για εμάς είναι και η μεγαλύτερη ανταμοιβή για τη δουλειά μας και η πιο ζωντανή διαφήμισή μας! Τους ευχαριστούμε θερμά!

Ενδιαφέρομαι για

Ενδιαφέρομαι για
Παρακαλώ επιλέξτε.

Ονομ/νυμο(*)
Παρακαλώ συμπληρώστε το πεδίο.

Email(*)
Παρακαλώ εισάγετε σωστό Email

Τηλέφωνο(*)
Συμπληρώστε το τηλέφωνό σας.

Αποδοχή επικοινωνίας(*)
Υποχρεωτικό πεδίο

Events & Blog

Έκθεση Γάμου Helexpo

Έκθεση Γάμου Helexpo


Μια πολύ ξεχωριστή ευκ…

Γάμος σε Νησί

Γάμος σε Νησί


Μία από τις καλύτερες …

Φωτογράφος καταστημάτων

Φωτογράφος καταστημάτων


Μερικοί από τους χώρου…

Φωτογράφιση εγκυμοσύνης και νεογγένητου τα Χριστούγεννα

Φωτογράφιση εγκυμοσύνης και νεογγένητου …


Η πιο ξεχωριστή στιγμή…

Όλα τα άρθρα του Blog