φωτογράφος γάμου
τηλέφωνο6948 878741| 2109345896

Δημήτρης Διακογιάννης - Επαγγελματική φωτογραφία

Ονομάζομαι Δημήτρης Διακογιάννης, φωτογράφος και δραστηριοποιούμαι στην επαγγελματική φωτογραφία γάμου, τη Φωτογραφία βάπτισης και τη Φωτογραφία μόδας. Σε κάθε περιβάλλοντα χώρο μου αρέσει να χειρίζομαι και να ελέγχω την ποιότητα και την κατεύθυνση του φωτός, δημιουργώντας εικόνες υψηλής αισθητικής, φιλτραρισμένες μέσα από το προσωπικό σας γούστο και προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις σας.

Ως Φωτογράφος γάμου φροντίζω πάντα να αναδεικνύω τον αυθορμητισμό και παράλληλα να σκηνοθετώ κάποιες στιγμές όταν το επιτρέπει ο χώρος και ο χρόνος, ώστε να δώσω ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα αντίστοιχο μιας τέτοιας ξεχωριστής μέρας για σας. Η επαγγελματική φωτογραφία είναι ιδιαίτερα απαιτητική και χρειάζεται από τον επαγγελματία ευρυματικότητα, φαντασία, πάθος και αφοσίωση.

Κατά την άποψή μου ο επαγγελματίας Φωτογράφος γάμου πρέπει να είναι σε θέση να παράγει ταυτόχρονα με τη δημιουργική του δουλειά ένα πολύ δυνατό ποιοτικό αποτέλεσμα. Η ποιότητα και η κατεύθυνση του φωτισμού, οι σκιάσεις που δημιουργούνται και η στάση του σώματος σε σχέση με το φως δίνουν καλλιτεχνική υφή σε μία φωτογραφία. Όλα αυτά με τον κατάλληλο χειρισμό και την αίσθηση υψηλής αισθητικής μπορούν στα χέρια του έμπειρου φωτογράφου να αναδειχθούν και να αποτυπώσουν με μοναδικό τρόπο στιγμιότυπα για μια ζωή. Μόνο όταν η έμπνευση και η καλλιτεχνική προσέγγιση συνδυάζονται επιτυγχάνεται το ιδιαίτερο στυλ που απαιτείται στις φωτογραφίες γάμου.

Ένας γάμος, όμως, δεν περιλαμβάνει μονάχα στημένες, δημιουργικές – καλλιτεχνικές φωτογραφίες. Κυνηγάω τη στιγμή, τις ματιές του ζευγαριού όταν αντικρίζει ο ένας τον άλλο, το δάκρυ, το χαμόγελο, την αμηχανία. Τα βουρκωμένα μάτια του πατέρα, τη συγκίνηση της μητέρας, το χειροκρότημα των καλεσμένων, τις φωνές των φίλων. Μια ματιά, ένα χαμόγελο, μια αγκαλιά, ένα φιλί, ένα σφιχτό κράτημα στο χέρι. Όλες οι στιγμές που κρυφά ή φανερά ξεχειλίζουν από συγκίνηση, όλες οι αυθόρμητες εκφράσεις των προσώπων πρέπει να αιχμαλωτιστούν στη φωτογραφία μέσα από την έμπειρη ματιά και την καλλιτεχνική προσέγγιση του φωτογράφου γάμου.

Κάθε φωτογράφιση γάμου είναι μοναδική, με τις ιδιαιτερότητές της, με ζευγάρια διαφορετικά, ανθρώπους ξεχωριστούς. Αποτέλεσμα; Σαφώς διαφορετικό, προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις του κάθε ζευγαριού αλλά πάντα με την υψηλή ποιότητα που εγγυάται η δουλειά μου στη φωτογραφία γάμου εδώ και χρόνια.

Φωτογραφία μόδας

Η Φωτογραφία μόδας έχει πολλά κοινά αλλά ταυτόχρονα διαφέρει αρκετά από τη Φωτογραφίες γάμου. Υπάρχουν πολλά κοινά σημεία αλλά και στοιχεία που διαφοροποιούν αυτές τις δύο. Η φωτογραφία μόδας απαιτεί επιπλέον γνώσεις, εξειδικευμένο εξοπλισμό, φαντασία και δημιουργικότητα. Εκεί δεν θα παίξει τόσο μεγάλο ρόλο η στιγμή όσο το κατάλληλο στήσιμο, ο φωτισμός, τα εξαρτήματα και η σωστή επιλογή προσώπων. Οι οδηγίες που θα δώσει ο φωτογράφος παίζουν καθοριστικό ρόλο και τα πρόσωπα γίνονται τα «υλικά» του που θα αναδείξουν τη φωτογραφία μόδας ως ένα μοναδικό καλλιτεχνικό δημιούργημα. Η εμπειρία που συνδυάζω μέσα από την ενασχόλησή μου και με τους δύο τομείς εγγυάται ένα μοναδικό αποτέλεσμα στη φωτογράφιση γάμου. Εφαρμόζω πάντα όλο το φάσμα των τεχνικών μου γνώσεων, ανεξάρτητα από το είδος της φωτογράφισης, και έτσι επιτυγχάνω αποτελέσματα που ανταποκρίνονται στις μοναδικές απαιτήσεις σας. Διαθέτοντας την εμπειρία και την αισθητική που απαιτούνται σε μια τέτοιου είδους μοναδική φωτογράφιση, μπορώ να εξασφαλίσω ένα καλαίσθητο και ιδιαίτερο σύνολο από τις στιγμές που θα θέλετε να φυλάξετε για πάντα μέσα στις φωτογραφίες του γάμου σας.

Νιώστε ελεύθεροι να περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μου.

Ενδιαφέρομαι για

Ενδιαφέρομαι για
Παρακαλώ επιλέξτε.

Ονομ/νυμο(*)
Παρακαλώ συμπληρώστε το πεδίο.

Email(*)
Παρακαλώ εισάγετε σωστό Email

Τηλέφωνο(*)
Συμπληρώστε το τηλέφωνό σας.

Αποδοχή επικοινωνίας(*)
Υποχρεωτικό πεδίο

Events & Blog

Έκθεση Γάμου Helexpo

Έκθεση Γάμου Helexpo


Μια πολύ ξεχωριστή ευκ…

Γάμος σε Νησί

Γάμος σε Νησί


Μία από τις καλύτερες …

Φωτογράφος καταστημάτων

Φωτογράφος καταστημάτων


Μερικοί από τους χώρου…

Φωτογράφιση εγκυμοσύνης και νεογγένητου τα Χριστούγεννα

Φωτογράφιση εγκυμοσύνης και νεογγένητου …


Η πιο ξεχωριστή στιγμή…

Όλα τα άρθρα του Blog